תכנון, עיצוב פנים והלבשה של דופלקס בגדרה צילום: שירן כרמל

בית פרטי עובר מהפך

img-20151208-wa0043

חדר המגורים לפני השיפוץ

liatb-27-9-16-4new-copyחדר המגורים אחרי השיפוץ-

הרצפה חופתה בפרקט, נרכשו כורסאות חדשות ואווריריות,

הספה המרכזית רופדה מחדש ונבנה ספסל גבס לאיחסון נוסף ודקורציה

%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%91%d7%a8%d7%aa-02-16-707

חדר המגורים היה ארוך והישיבה מול מסך הטלויזיה לא הייתה נוחה

liatb-27-9-16-16new-copy

בשיפוץ חילקתי את החלל לשני חלקים לא שווים.

חלק אחד- הסלון עצמו כאשר הספה המרכזית ממורכזת למסך הטלויזיה.

שתי הכורסאות מגדירות את החלל

החלק השני- פינת קריאה אינטימית המוגדרת באמצעות שטיח כותנה נעים

%d7%a1%d7%a4%d7%a1%d7%9c-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99לפני השיפוץ היה בחלל עמוד עגול שלא התחבר לדבר בשטח.

%d7%a2%d7%9e%d7%95%d7%93-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%a6%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%9d

בשיפוץ ריבענו את העמוד באמצעות גבס וחיברנו אליו ספסל דקורטיבי

liatb-27-9-16-2new-copy

מבט מחדר המגורים לכניסה

liatb-27-9-16-17new-copy

liatb-27-9-16-22new-copy

liatb-27-9-16-25new-copy

liatb-27-9-16-32new-copy

liatb-27-9-16-36new1-copy

liatb-27-9-16-60new-copy

20160605_091345

המטבח הישן לא נתן מענה לישיבה משפחתית ובנוסף היחידות הגבוהות חסמו את

המרחב לפינת האוכל

liatb-27-9-16-61new-copy

בתכנון המטבח החדש הונמך הקיר שבין המטבח לפינת האוכל, תוכננה פינת

ישיבה עגולה המאפשרת ארוחה משפחתית משותפת.

המטבח תחום באמצעות ריצוף שונה להדגשתו.

liatb-27-9-16-63new-copy

liatb-27-9-16-49new-copy

כל יחידות האיחסון הגבוהות ,כולל מזווה ענק שנוסף, הועתקו למרפסת השירות

שעד כה הייתה סגורה כחדר צדדי.

שידת כלים צהובה זורקת צבע ורעננות לימונית למטבח

ומתכתבת עם התאורה המרכזית ועם כסא אחד סביב השולחן.

liatb-27-9-16-51new-copy

liatb-27-9-16-41new-copy

liatb-27-9-16-55new1-copy

20160605_091504

לפני השיפוץ-מבט מהמטבח לכניסה. קיר הדלפק חוסם את החלל

liatb-27-9-16-48new-copy

אחרי השיפוץ- חלל פתוח ורחב

%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%91%d7%a8%d7%aa-02-16-705

לפני השיפוץ- מבואת הכניסה

האיזור הבעייתי בכל בית עם ילדים קטנים

liatb-27-9-16-69new-copy

אחרי השיפוץ- הבלאגן מאוחסן בצורה מסודרת בארון מתוכנן היטב

נגרות: אורית אברהם

liatb-27-9-16-66new-copy

liatb-27-9-16-95new-copy

אחרי השיפוץ– מבואת החדרים התחדשה בארון שירות מסוגנן

נגרות: אורית אברהם

20160605_102020

לפני השיפוץ– חדר הרחצה של הילדים

ארון מיושן ,ריצוף משעמם וחיפוי קיר גבוה וחשוך מדי

liatb-27-9-16-75new-copy

אחרי השיפוץ- ריצוף דמוי פרקט שעלה על דופן האמבט,חיפוי לבן בוהק בגובה

מינימלי וארון שציבעו הוחלף בהצלחה רבה ע”י בעלת הבית עצמה

liatb-27-9-16-78new1-copy

liatb-27-9-16-80new-copy

%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%aa-%d7%a7%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%91%d7%a8%d7%aa-02-16-710

לפני השיפוץ– חדר הרחצה של ההורים

liatb-27-9-16-90new1-copy

אחרי השיפוץ- ריצוף צבעוני משגע מתכתב נפלא עם חיפוי קיר בהיר וארון

בגוון מוקה אפרפר

נגרות: אורית אברהם

20160605_091415

לפני השיפוץ– שירותי האורחים

liatb-27-9-16-97new-copy

אחרי השיפוץ– הכיור הועתק מהקיר השמאלי לנישה מימין

(שהייתה בעבר מקלחון ללא שימוש).

החיפוי הלבן החדש ירד לגובה הדרוש והכניס  המון אור לחלל.

התקבלה תחושת מרחב חדשה בחלל הקטן ממילא 🙂

liatb-27-9-16-101new-copy

liatb-27-9-16-106new1-copy

liatb-27-9-16-108new-copy

ארון תריס משגע מאפשר איחסון נוסף בחלל.

להצצה לפרויקטים נוספים מוזמנים להכנס לכאן ולכאן

הצטרפו לרשימת התפוצה:

תגובות פייסבוק

תגובות

15 מחשבות על “תכנון, עיצוב פנים והלבשה של דופלקס בגדרה צילום: שירן כרמל

  1. ליאתוש
    את הבחורה הכי צבעונית שאני מכירה.
    הכל בכזה בטוב טעם.
    משגע!!! אין מילה טובה יותר לתאר את המהפך שעשית לבית הזה.
    מתה על הראש שלך

    • המנורה הצהובה שייכת לבעלת הבית אך לטעמי ניתנת להשגה ב”טליה גופי תאורה”. הכורסאות נרכשו ב”טורקיז האוס” אך קיימות גם בלאופרד, מוסקט וחנויות רהיטים דומות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *